Spašavaju zimsku sezonu

Prikupljaju se sredstva za organizaciju zabavnih manifestacija u ski centrima, kako bi se sa prvim snijegom ublažile posljedice loših vremenskih uslova i produžila sezona.

        

Na inicijativu Crnogorskog turističkog udruženja, HG Budvanska Rivijera i drugih privrednih subjekata iz primorskih opština naše zemlje, pokrenuta je kampanja prikupljanja finansijskih sredstava, koja će biti utrošena na realizaciju zabavnih sadržaja u i oko ski centara, kako bi se animiralo što više turista da sa prvim povoljnim uslovima na stazama, u masovnijem broju posjete ove centre. Nacionalna turistička organizacija je otvorila poseban žiro račun za prikupljanje sredstava i biće odgovorna za realizaciju programa, u okviru svoje tradicionalne kampanje “Bijeg na snijeg”. NTO će pojačati promociju na domaćem tržištu u okviru kampanje “Zimovanje kod kuće”, ali i u susjednim zemljama kroz različite kanale promocije. Finansijsku podršku ovoj kampanji najavila je i Vlada Crne Gore.

 

Svi zainteresovani subjekti novčane iznose u skladu sa svojim mogućnostima mogu uplatiti na žiro račun NTOCG 510-72613-63

 

Do sada su svoje učešće najavili brojni privrednici od Ulcinja do Herceg Novog i to hoteli: HG “Budvanska Rivijera”, “Montenegro Stars Hotel Group”, “Beppler and Jacobson”, “Queen of Montenegro”, “Perla d.o.o Herceg Novi”, hotel “Monte Cristo” Kotor, hotel “Astoria”, Real Estate – “Dvori Balšića” iz Ulcinja, agencije “R tours”, “Apollo Tours”, “Montenegro Express”, “Globus Tours”, “Prometeus”, “In Montenegro Travel”, kompanija “Paris Kotor2, restorani “Konak” Cetinje i “Jadran” iz Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti