Porto Montenegro donirao IT mrežnu opremu opštini Tivat

Kompanija Adriatic Marinas donirala je danas informatičku mrežnu opremu u vrijednosti od 1.000 eura Sekretarijatu za informacione sisteme i zajedničke poslove Opštine Tivat.

„U pitanju je kompletna funkcionalna poslovna IT mrežna oprema koja se koristi u korporativne svrhe, i podržava velike IT sisteme i potrebe za do 200 zaposlenih“ kazao je viši IT menadžer u kompaniji Adriatic Marinas Predrag Milutinović, najavljujući i dalju saradnju sa Opštinom Tivat.

Sekretar Sekretarijata za informacione sisteme i zajedničke poslove Opštine Tivat Goran Božović istakao je da će ova IT mrežna oprema biti iskorištena za širenje infrastrukturne centralne interne IT mreže, i zahvalio kompaniji Adriatic Marinas na orjentisanosti ka lokalnoj zajednici, kada je ova donacija u pitanju, ali i sve ostale saradnje Porto Montenegra i Opštine Tivat.. 

Ovakva informatička mrežna oprema se koristi u velikim korporacijskim sistemima kao što su lokalne uprave, ministarstva, obrazovne ustanove i slično.

IT_tim_obje_institucije.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti