Luštica development dobila novog direktora

Predsjednik Upravnog odbora kompanije Luštica Development Samih Saviris imenovao je Ihaba Kamela, direktora Trezora kompanije Orascom Development Holding, na poziciju izvršnog direktora Luštica Development.

Kamel je vršilac dužnosti na čelu kompanije u Crnoj Gori od 24. marta 2014. godine.

Tokom karijere u kompaniji Orascom Development Holding, Ihab je bilježio uspješne poslovne rezultate i učestvovao u stvaranju naše poslovne strategije. Radujem se što ću moći da pružim podršku Ihabu kao vršiocu dužnosti izvršnog direktora kompanije i što ćemo zajedno raditi na razvoju projekta Luštica Bej", rekao je Samih Saviris, predsjednik Upravnog odbora.

Kamel posjeduje 21 godinu radnog iskustva, a prije preuzimanja sadašnje pozicije radio je u kompaniji Nestle Egipat kao direktor Trezora, dok u Orascom Grupi radi od 2001. godine.

Diplomirani je ekonomista, a završio je specijalističke studije iz oblasti upravljanja trezorom u Istanbulu, kao i iz oblasti korporativnih finansija na univerzitetu London Business School.

izvor: Vijesti online

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti