Osumnjičeni za razbojništvo na štetu benzinske pumpe "Lukoil" identifikovani - lišeno slobode lice osumnjičeno da im je pomagalo u bjekstvu nakon izvršenja KD

Osumnjičeni za razbojništvo identifikovani - lišeno slobode lice osumnjičeno da im je pomagalo u bjekstvu nakon izvršenja KD

 

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Budva su, radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo, počinjenog juče ujutru 19. avgusta 2013. godine u 02,50 časova na štetu benzinske pumpe- vlasništvo “Lukoil” D.O.O. lociranoj u mjestu Jaz-Budva, od strane dva u tom trenutku nepoznata lica, identifikovali počinioce za kojima se intenzivno traga, dok su u vezi sa ovim krivičnim djelom lišili slobode M.R. (23) iz Mladenovca, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo- pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

 

Lica osumnjičena za razbojništvo su, kako se sumnja, juče ujutru oko 02.50 ušla u pomenuti objekat i potom je jedno od njih, sumnja se, radniku u pomenutom objektu D.K. prislonilo cijev od pištolja na tijelo i zahtijevalo od njega da otvori registar kasu, a potom iz nje uzelo novac u iznosu od preko 1.300 eura i dodalo licu koje je bilo sa njim u društvu, nakon čega su napustili pomenuti objekat i udaljili se u nepoznatom pravcu.

 

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj obavijestili o njemu nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i preduzeli ostale aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

 

U vezi sa pomenutim razbojništvom M.R. se sumnjiči da je počiniocima osumnjičenim za krivično djelo razbojništvo pomogao, na način što je, kako se sumnja, sačekao sa vozilom osumnjičene u blizini mjesta izvršenja krivičnog djela i prevezao ih do mjesta Seoca, odakle su ova dva lica nastavila bjekstvo.

 

M.R. je lišen slobode i uz izvještaj predat nadležnom državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo- pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Za licima koja se sumnjiče za krivično djelo razbojništvo policijski službenici intenzivno tragaju.

 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja