Stand up komediju "Zlatni lančić od bižuterije" kao i izložbu slika Vesne Sušić možete pogledati u Tivtu

Stand up komedija "Zlatni lančić od bižuterije" Andrije Miloševića prikazuje životnu priču Konstadina – Laleta tridesetpetogodišnjeg Crnogorca prepunog želja i očekivanja, lakog života, lijepih djevojaka i bogatih udavača. Pošto su mu svi poslovi koje je pokrenuo propali, nalazi bogatu ženu, da ga izdržava. Misli da nije preverio samo nju, već i njenu familiju, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih je tako lako prevariti.

A predstavu možete pogledati 16. avgusta u 21 h na Ljetnjoj pozornici u Tivtu.

Dok u ponedjeljak 17.08. u 21:00 h u Galeriji ljetnjikovca Buća biće otvorena izložba slika Vesne Sušić. Prezentovanu postavku čini oko 20 radova.

Slike Vesne Sušić možemo svrstati u poetski realizam. Na slikama primjećujemo odjeke naturalizma i lirizma, koji su naglašeni i samim motivima, a koji su tu i kao sredstvo kojim se postiže to željno raspoloženje vedrine pomješane sa melanholijom. Snaga i naboj koji izbijaju sa njenih slika, odvešće nas u oblast fikcije i iluzije.

Vesnine slike su dobra zaloga ne samo da bolji svijet postoji, nego i da ovaj svijet može biti ljepši i sveobuhvatniji.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti