Predstava „Betula u malu valu" sjutra u Tivtu

„Betula u malu valu" je druga predstava Centra za kulturu Tivat.

Stevan Koprivica je za ovu predstavu izabrao nepoznatu istorijsku bilješku o pustolovu, licu sa potjernica, koji zarad hira njegove dragane, okončava na vješalima.

Junaci “Betule” nastoje da izađu iz svoje kože, jure za drugačijim i boljim životom, spremni da zaborave sve što su bili i što jesu. Zato „Betulu“ uprkos duhu starog Mediterana, doživljavamo kao savremeni komad.

U predstavi igraju: Dubravka Drakić, Andrija Milošević, Smiljana Martinović, Mladen Nelević, Jelena Simić, Boro Stjepanović, Andrea Mugoša, Simo Trebješanin, Pavle Ilić, Ivana Mrvaljević, Goran Slavić, Branko Ilić. Rađena je u režiji Milana Karadžića. 

A može se pogledati 18. avgusta na ljetnjoj pozornici u Tivtu sa početkom u 21 h.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja