Print this page

Održana konferencija za novinare u Beogradu - Nova 2018. godina u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva je sinoć zajedno sa budvanskim hotelijerima održala konferenciju za medije i zabavu povodom predstavljanja zvaničnog programa za doček 2018. godine u toplom ambijentu restorana "Promenada" u Beogradu. 

Konferenciju je vodila šarmantna Jelena Gavrilović, dok je v.d. direktora Turističke organizacije opštine Budva, najavio šaroliki, raskošni program koji je Budva pripremila za sve žitelje i drage goste - i na glavnom trgu i u eminentnim hotelima Budvanske rivijere vladaće, tokom prazničnih dana, prava harmonija najrazličitijih glasova! Posjetioci će, tako, imati priliku da čuju Bajagu i njegove Instruktore, S.A.R.S, Hladno pivo, Elemental, Dubiozu kolektiv, Queen Symphony, Bijelo dugme i druge, ali i da uživaju uz najljepše arije opereta uz Mediteranski revijski orkestar i istaknute soliste. Hoteli Budvanske rivijere postarali su se da doprinesu opštoj slavljeničkoj atmosferi uz izvođače kao što su Haris Džinović, Dragan Kojić Keba, Severina, Lepa Brena, Dejan Petrović, Halid Bešlić, Aco Pejović, Magazin.

 

Konferenciji su prisustvovali, pred predstavnika TO Budve i turističjke privrede, ambasador Crne Gore u Srbiji, eminentni srpski mediji i istaknuti muzičari koji će nastupiti ove zime u Budvi - Bajaga, Haris, Keba, Marijana Sovran - koji su obećali nezaboravan provod u jednom od najljepših gradova jadranskog primorja.

PODIJELI

Tagged under