Print this page

Policija pretresla grupu bezbjednosno interesantih osoba u popularnom restoranu Jadran

Sjekloći odrđeno tužilačko zadržavanje do 72 sati

Osnovni držani tužilac odredio je pritvorsko zadržavanje do 72 sata Budvaninu Goranu Sjekloći, kod koga je juče pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu. Sjekloća je uhapšen u iznenadnoj raciji, koju je budvanska policija izvela u sred dana u poznatom restoranu Jadrana nadomak Staroga grada.


Sjekloća, koji je obezbjeđenje Budvanina Marka Ljubiše zvanog Kan, je kako su iz Uprave policije soapštili bacio je pištolj u obližnji potok, kada su inspektori naoružani ušli u restoran i naredili grupi bezbjednosno interesantih osoba da legnu na pod.
Policija je u restoranu kontrolisala Budvane Marka Ljubišu zvanog Kan, braću Ognjena i Mladena Kažanegru, Gorana Slovinića, Gorana Sjekloću i Dušana Banovića zvanog Cetinjski, Nikšićanina Milana Konatara, braću Milića i Novaka Šakovića i Bobana Vuksanovića iz Podgorice.


Iz policije su kazali daje uhapšeni primijetivši policajce, odbacio pištolj u obližnji kanal sa vodom, što su vidjeli budvanski policajci.
"Policijski službenici su u kanalu pronašli i potom izuzeli pištolj marke Pietro Beretta, kalibra 7,65mm, sa šest metaka u okviru, koji će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz Uprave policije.
Kako su naveli, G.S. je uhapšen i biće, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

PODIJELI

Tagged under