Print this page

Predstava "Hotel 88" premijerno u hotelu Regent

Pozorišna publika je navikla na ograničenost prostora gdje su glumci sa jedne strane – na bini, a publika sa druge – na stolicama. Predstava ‚‚Hotel 88″ razbija tu svakodnevnu pozorišnu stegu i staje ‚‚oči u oči“ pred publiku u jednoj hotelskoj sobi, ovog puta, premijerno u Crnoj Gori u hotelu Regent Porto Montenegro.


Iako neuobičajeno, komad ‚‚Hotel 88″ zaista će se igrati u hotelu Regent – Porto Montenegro Tivat.


Publika će sjedjeti u sobi zajedno sa glumcima i biti dio scenografije sačinjene od realnog, upotrebljivog namještaja, pravih zidova, plafona i podova i sa predivnim pogledom na zaliv.
“Hotel 88” je romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, koja spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.


Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i
romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživjeće strasne, ali i urnebesne promjene.
U predstavi igraju Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić.


Predstava će biti odigrana u Teodo Sali hotela Regent Porto Montenegro, 13. i 14. januara od 20.00 časova.


Karte se mogu rezervisati i kupiti na biletarnici Centra za kulturu Tivat.

PODIJELI