DPS Budve danas bira novog predsjednika?

Opštinski odbor najjače opozcione partije u Budvi - Demokratske partije socijalista, danas će u 18 časova imati konstitutivnu sjednicu.

Uoči novogodišnjih praznika izabrana je novi saziv opštinskog odbora koji broji 130 čalnova, a na današnjoj sjednici, spekuliše se da bi mogli biti predloženi i kandidati za novog predsjednika ove partije u Budvi. Pred novim predsjednikom su veliki izazovi da osnaži partiju , čiji je cilj da ponovo preuzme upravljanje gradom.

Prvi veći izazov novog predsjednika budvanskog DPS svakako su predstojeći izbori za predsjednika Crne Gore, kada će se prvi put nakon lokalnih izbora održanih u oktobru 2016. DPS vidjeti kakvo povjerenje ima među Budvanima.
U igri za novog predsjednika partije su, kako se spekuliše više imena, a najozbiljniji je svakako Ivan Ivanović, koji je osvojio i najviše glasova prilikom izbora saziva opštinskog odbora. Tu su i šef odborničkog kluba Marko Vuković, nekadašnji sekretar za gradsku infrastrukturu Nikola Divanović, nekadašnji direktor Komunalnog preduzeća Đorđe Medin, poznati ugostitelj Nenad Keko Ivanović, a moguće je da se na konstitutivnoj sjednici "pojavi" i neki novi kandidat.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja