Parking na Staroj autobuskoj na licitaciji

Ko će biti zakupac parkinga na Staroj autobuskoj, znaće se danas na javnoj licitaciji koju organizuje Javno preduzeće „Morsko dobro“. Novi zakupac polovinu parkinga moraće da ustupi Starograđanima na korišćenje.

Parking nadomak Staroga grada ponuđen je početnoj minimalnoj cijeni od 4.500 eura. „Privremena lokacija za parking za obavljanje djelatnosti parking usluga na površini od 1500 kvadrata. Korisnik parkinga je dužan da 50 odsto parking mjesta rezerviše za stanovnike Starog grada Budva. Početna cijena godišnjeg zakupa je 4.500, a bankarska garancija ne manja od 1.000 eura“, navodi se u javnom pozivu Morskog dobra.


Morsko dobro prvi put je raspisalo tender za davanje u zakup ovog parkinga, nakon što se opštinsko preduzeće „Parking servis“ pismeno obratilo da je zaintereosovano da njime gazduje.

 

Foto: Adnan Dautović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja