Asfaltiraju i plato iza Doma zdravlja

Opština Budva u okviru investionog programa, predvidjela je asfaltiranje velikog zemljanog platoa iza Doma zdravlja.

Kako su saopštili iz resornog sekretarijata, izvođač radova planirao je da danas započne radove. Ovo je četvrti plato u samom gradu koji je Opština u proteklih pola godine asfaltirala.

Do sada je uređen plato kod bivšeg Vračara, iza Žutih zgrada u mediteranskoj ulici, plato kod srednje škole "Danilo Kiš" i plato u Mainskoj ulici kod nekadašnej Plinare.

 

foto: Adnan Dautović

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja