Skupština opštine ponovo u blokadi

Sjednica budvanskog parlamenta danas nije održana, jer vladajuća koalcija nije imala kvorum.

Nezavisni odbornik Stean Džaković iz porodičnih razloga je odsustvovao, zbog čega vladajuća koalcija nije imala kvorum da održi zasijedanja.

Iako su tri odbornika opozcione Crnogorske bila na početku zasijedanja u skupštinskoj slai i omogućili da počne zasijedanja, sjednica je prekinuta , nakon što su izašli, a prethodno optužili budvansku vlast da je čine neozbiljni političari i da loše upravljaju gradom, te da su nesposobni da upravljaju Budvom.

Dobro moramo razmisliti šta nam je činiti, da li treba da se reorganizujemo, pravimo neke nove dogovore, ili da idemo na izbore. Jer ovako ne ide dalje u blokadi smo “, poručila je šefica odborničkog kluba Crnogorske Anđela Ivanović.

Predsjednik parlamenta Đorđije Vujović je kazao da je vlast stabilna i da će sjednica biti održana do kraja mjeseca, dok je gradonačelnik Dragna Krapović ostao pri stavu da još nije vrijeme da se održe izbori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja