Falkon light u Dukley art galery

Dukley European Art Community organizuje izložbu u četvrtak u 19 časova izložbu Ljube Ivanove "Falkon Light" u Dukley Art Gallery u apartmanskom kompleksu  Dukley Residenses nadomak Staroga grada.

 

Ljuba Ivanova je jedan od prvih umjetnika koji su dobili radionicu u Duklei Art Centru. Ova umjetnica  se već dugo bavi apstrakcijom, član je mnogih međunarodnih veb galerija: Artmajeur, Tuttoarte, Zeigdeinekuns, što predstavila svoj rad.

"Ideja je da svako može da stvori nešto novo i zanimljivo i jedinstveno. A zašto apstrakcija? -. To je zato što ne želi da otkriju poenta za čovječanstvo koje nije spremno", kaže Ljuba Ivanova

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja