Tivatski Montefish dobitnik Expo trophy-ja

Tivatska kompanija Montefish najbolji je izjagač na 44. Sajmu hrane 27. Međunarodnoj turističkoj berzi i sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES i 23. Sajmu ekologije koji se održavaju na budvanskoj Jadranskom sajmu. To je odlučio žiri, koji je dodijelio prvu nagradu i Expo trophy.

Odluku žirija prenosimo u cjelosti:

Žiri u sastavu:

1. MAJA ĐURIĆ, predsjednik
2. MOMČILO STOJANOVIĆ, član
3. SLOBODAN BOBO MITROVIĆ, član

Žiri je ocjenjivao: način prezentacije na štandu, arhitektonsko i dizajnersko rješenje štanda, kvalitet i obim propagandnog materijala, prateće komunikacijske aktivnosti, manifestacije koje učesnik organizuje i obučenost i ponašanje osoblja na štandu. U suštini, posao žirija se svodi na ocjenu kvaliteta i efektivnosti aktivnosti izlagača u cilju promocije proizvoda ili usluga koje nudi.

Nakon detaljnog uvida u sve što su izlagači ponudili ove godine na Sajmu hrane, žiri je na sjednici održanoj 22.03.2018. godine donio sljedeću

O D L U K U

Žiri je odlučio da oda priznanja sledećim izlagačima:

-AURA STERIL DOO-Varaždin

Ova firma je zastupnik Hereusa, porodične firme iz Njemačke koja uživa visok internacionalni renome u oblasti poslovnih inovacija i modernih tehnoloških rješenja za različite potrebe firmi i domaćinstava. Na ovogodišnjem budvanskom sajmu predstavili su dio ponude najsavremenije tehnologije za uklanjanje masti i neugodnih mirisa u velikim kuhinjama, prevashodno u hotelima i restoranima, čime se osim povećanja komfora korisnika, izbjegavaju ili otklanjaju i mnogi praktični problemi: opasnost od požara, podizanje ukupnog nivoa higijene, kao i značajno umanjenje troškova servisiranja i održavanja. Ali, prije svega i iznad svega, najveća korist od korišćenja ove napredne tehnologije su izuzetni učinci u oblasti zaštite okoline, pa se s pravom smatraju tehničkim rješenjima od prvorazrednog ekološkog značaja.


         Treća nagrada - Bronzana plaketa – dodjeljuje se  izlagaču

MASLINARSKO DRUŠTVO BOKA – TIVAT

Kada se pomene Boka Kotorska, prvo se pomisli na jedan od najljepših glečerskih zaliva na svijetu, kao i na vjekovima staro kuturno nasljeđe neprocjenjive vrijednosti. No, Maslinarsko društvo Boka nam više nego uvjerljivo manifestuje da u „Nevjesti Jadrana” postoji i bogata tradicija proizvodnje organske hrane neuporedivog kvaliteta. Njihova bogata i raznovrsnosna ponuda prezentirana je sa mjerom i ukusom koji u potpunosti korespondiraju sa savremenim trendovima sajamske ekspozicije. Štand je kreiran znalački i izražava prirodno jedinstvo tri sajamske manifestacije: hrana, turizam i ekologija. Kod njih je primjena marketing koncepta i strategije primarno utemeljena na kvalitetu proizvoda. Estetika i promocija nijesu u prvom planu, ali nipošto nijesu ni zanemarene i na dovoljno su visokom nivou da zasluže bronzanu plaketu.

         Druga nagrada – Srebrna plaketa – dodjeljuje se  izlagaču

TURISTIČKA ZAJEDNICA TUZLANSKOG KANTONA- TUZLA

Ako smo dobro izbrojali, ovo je sedmi nastup Turističke zajednice Tuzlanskog kantona na samovima turizma u Budvi. Ali, bez obzira na to što su ovdje konstantno prisutni, u nihovoj prezentaciji svaki put otkrijemo neki novi element turističke ponude i naprosto se iznenadimo njenim bogatstvom i raznovrsnošću. Turističku ponudu ovog kantona čini srećni spoj raskošne prirode i ljudskoga rada i stvaralaštva, koji čine da se na relativno malom geografskom prostoru kreira turistička ponuda neočekivane raznolikosti. Njihova sajamska prezentacija je ležerna, neusiljena i na visokom ukupnom profesionalnom nivou. Promotivni materijal je znalački urađen, a osoblje na štandu vrhunski osposobljeno da uspješno odgovori zadatku.



    Prva nagrada – EXPO TROPHY 2018. i Zlatna plaketa - dodjeljuje
    se izlagaču

MONTEFISH DOO -TIVAT


Montefish je i prethodnih godina dobijao najviša priznanja za nastupe na Jadranskom sajmu u Budvi.
Osim poslovičnog vrhunskog kvaliteta sopstvenog proizvoda i njegove izuzetno uspješne prezentacije, ove godine je Montefish svom sajamskom nastupu dao i dodatnu dimenziju. Ključne vizuelne elemente svoje ekspozicije pripodobio je pedesetogodišnjici, zlatnom jubileju Sajma u Budvi. Tako je ove godine njihov štand u pravom živopisnom vatrometu različitih varijacija zlatnih boja, od kostima personala do rasvjete, balona i brojnih drugih ukusnih detalja kulise, koji cjelokupan štand čine vizuelno skladnom cjelinom, veselom i prepunom optimizma. Rijetko se na budvanskom sajmu dešavalo da neki izlagač svoj štand dizajnira sa toliko blještavila i glamura, a istovremeno uz dovoljno suptilnog osjećaja mjere i ukusa da se uspješno izbjegnu opasnosti da se zasjeni i potisne u drugi plan ono glavno – njihov proizvod, ribe i plodovi mora neuporedivog kvaliteta.
Njihova superiorna marketing strategija i ove godine obogaćena je brojnim inovacijama i pravim majstorstvom da se proizvod vrhunskog kvaliteta prezentuje na način koji dobro čini još boljim, a lijepo  još ljepšim.
Kvalitet nastupa koji Montefish poslednjih godina prezentira na budvanskom sajmu uveliko nadilazi lokalne okvire i nema sumnje da bi bio konkurentan i na sličnim sajamskim priredbama najvišeg internacionalnog renomea.

Jadranski sajam  dodjeljuje specijalni EXPO TROPHY izlagaču

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE-NOVI SAD

Nagrada se dodjeljuje TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI VOJVODINE, iz Novog sada, za organizovanje i realizaciju nastupa izlagača iz Vojvodine na ovogodišnjem sajmu u Budvi. Pored brojnih izlagača, moraju se pomenuti i Privredna komora Vojvodine i pokrajinski sekretarijati za oblasti vezane za pojoprivredu, privredu, turizam i ekologiju. Njihov ukupni nastup predstavlja moćnu i poučnu manifestaciju uspješne primjene takozvane holističke marketing strategije, koja se ne fokusira na jedan aspekt ili element, već na cjelinu ponude. Impresivno je koliko se brendova slilo u njihovu jedinstvenu ponudu. Ključna vrijednost je Vojvodina, kao geografska lokacija koja predstavlja internacionalni brend u oblasti proizvodnje hrane, ali i neponovljivog kulturnog nasljeđa. Vojvođanska kuhinja i gastronomija u cjelini i mnogi proizvodi pojedinačno predstavljaju prestižne brendove sami za sebe. I sve se to slilo u cjelinu koja ubjeljivo manifestuje snagu sinergije saradnje i zajedničkog nastupa proizvođača, profesionalnih asocijacija i državnih organa. Oni se međusobno pospješuju i svoja znanja i sposobnosti sublimiraju u rezultat koji ne bi ni izbliza bio takav bez partnerstva, saradnje i objedinjavanja svih društvenih i državnih resursa u realizaciji zajedničkih interesa i ciljeva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti