Asfaltiran plato kod Crvenog krsta

Sekretarijat za komunalno stambene poslove i Sekretarijat za investicije završili su asfalterske radove na platou kod Crvenog krsta, površine 3.200 kvadratnih metara.


Prethodnih dana, izmještene su sve vodovodne i elektro instalacije kako bi plato kod Crvenog krsta bio spreman za asfaltiranje.


U skladu sa planom privremenih objekata predviđeno je da pomenuti plato bude u nadležnosti Parking servisa, koji će vršiti naplatu parkinga, naravno pod povoljnijim uslovima za sve stanovnike koji su vezani za ovaj parking prostor.


Na osnovu plana Sekretarijata za komunalno-stambene poslove i Sekretarijata za investicije sjutra će biti asfaltirana ulica 13. jula. Takođe, u najkraćem roku biće asfaltirane ulice u Petrovcu i Vala na Kamenovu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja