Budvanska dobila novi bord direktora

Novi Odbor direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera čine Saša Radović, Draško Krivokapić, Ratko Vukotić, Vladimir Sekulić i Aleksandar Petrović. To je odlučeno na danas održanoj šesnaestoj redovnoj Skupštini akcionara Hotelske grupe.


Skupština se prvenstveno osvrnula na izuzetne rezultate poslovanja Kompanije u 2017.godini, koji su i u dijelu fizičkog i finansijskog obima prometa imali rekordne pokazatelje u odnosu na 2016. godinu, ali i u odnosu na cijelu prethodnu deceniju.
Zajednički je zaključak sa Skupštine da je prošla poslovna godina nastavila niz prethodno takođe uspješnih obračunskih perioda, ali sa vidljivim iskorakom povećanja prometa”, saopšteno je nakon sjednice.

Na sjednici je usvojen godišnji finansijski iskaz i izvještaj Menadžmenta Grupacije za 2017.

Reviziju poslovnih rezultata za 2017. Godinu radila je revizorska kuća KPMG d.o.o. iz Podgorice, koja je odlukom na današnjoj Skupštini izabrana za eksternog revizora i za 2018. Godinu. Istekom jednogodišnjeg mandata članovima Odbora direktora, shodno odredbama Zakona o privrednim društvima, usvojen je predlog o prestanku mandata dosadašnjeg sastava najvišeg rukovodećeg ograna Hotelske grupe”, ističe se u saopštenju.

 

foto: hgbudvanskarivijera.com

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti