Učestvujte u izradi Strategije za mlade Opštine Budva

Radna grupa za izradu Opštinske strategije za mlade za period 2018-2021. godine sprovodi istraživanje o potrebama mladih.

“Ukoliko imate između 15 i 30 godina i živite na području opštine Budva, imate priliku da date doprinos procesu izrade Strategije za mlade Opštine Budva za period 2018-2021. godine. Želimo da čujemo vaše mišljenje i stavove, jer će dobijeni rezultati ukazati Radnoj grupi koje su vaše potrebe, interesovanja i izazovi sa kojima se susrećete.Ispunjavanje upitnika je anonimno, te vas molimo da na pitanja odgovarate iskreno i potpuno.Hvala na izdvojenom vremenu!”, navodi se u pozivu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfApJNabnzK1BAqNz-JluB6j4wjDNM_fDiBTzRxNzkFcNZFTw/viewform?c=0&w=1

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja