Proširuju plaže na Zavali

Morsko dobro zatražilo je od Opštine Budva da joj izda urbanističko tehničke uslove za, kako su naveli, uređenje dijela obale na poluostrvu Zavala.

Kako se navodi planiraju povećanje plažnih površina postojećih plaža - nasipanjem pijeskom i modeliranjem stjenovite obale između postojećih kupališta za boravak kupača sa izgradnjom pješačke komunikacije.

To uključuje plaže Guvance i Tanga beach i okoni prostor u dužini oko 400 metara.

foto: Zoran Drakulić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja