Doniraju gradu novo dječje igralište i uređuju park

Građevinska kompanija "Modena gradnja" koja gradi luksuzni poslovno - apartmanski kompleks "Royal garden" nadomak Staroga grada, potpuno će urediti gradski park i izgraditi novo dječje igralište na mjestu oronulog. Vrijendost donacije je 20 hiljada eura.

Gradski park koji se nalazi ispred "Royal gardena" i zgrade "Zeta filma", biće, kako su kazali u ovoj kompniji, ozelenjen novim sadnicama bora i magnolija, povećana zelena površina, a staze i klupe obnovljene. Dječje igralište koje je uništeno tobogani i drvene konstrukcije, za igru djece, koje su polomljene, biće zamijenjene novim moblijarom.


Iz ove firme su naveli da park neće biti ni metar uzurpiran , već naprativ, proširen i uređen. Oni su saopštili da su prvobitno uradili projekt sveobuhvatnog uređenja parka, koji je dostavljen Opštini, po kome su namjeravali da u ove rijetke zelene oaze ulože i doniraju gradu čak 125 hiljada eura, ali od lokalne uprave nijesu dobili zeleno svjetlo.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja