Jedna od najljepših crnogorskih plaža - u Perazića dolu pretvorena je u deponiju

Više od 50 kubika zemljem, šuta i raznog otpada istovareno je na plaži u Perazića dolu, ispod samog nezavršenog hotela " As".

Plaža je praktično zatrpana, a mještani i posjetioci ove divlje uvale sumnjaju da su graditelji, moguće iz samog mjesta iskoristili priiku da istovaraju otpad na pjenu od mora. Ovo nije prvi put da skrovita plaža posluži da se pretvori u privremenu dpeoniju. To je činio i investitor na hotelu "As", kada je uvalu zatrpao otpadom, koje ni poslije nekoliko godina nikada do kraja nije uklonjeno.

Novi slučaj nelegalnog deponovanja otpada prijavljen je Komunalnoj policiji i inspekciji, čiji inspektori su odmah izašli na teren kako bi utvrdili ko je kriv za devastiranje prirodne okoline. Komunalna policija i inspekcija je u proteklih mjesec kaznila više od deset preduzeća i pojedinaca koji su istovarali otpada na mjestima gdje to nije predviđeno. Graditeljhi su se žalili što Opština ne odredi lokaciju na kojoj bi mogli deponovati otpad.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja