Mogren u novom ruhu otvara vrata

Početak maja u Hotelskoj grupi ''Budvanska rivijera'' biće u znaku otvaranja najvećeg hotelskog kompleksa kompanije Slovenske plaže kao i hotela Mogren koji za ovu sezonu nakon renoviranja Gradske kafane novim izgledom i ponudom spremno otvara vrata za stare i nove posjetioce Budve.



Ono što svakako obilježi boravak svakog turiste koji edolazi u Budvu jeste nezaobilazna posjeta gradskoj kafani Mogrena. Dosljdnost kvalitetu, raznovrsnosti ponude i gostoprimstvu ostaje imperativ novog ruha hotela Mogren i poziv dadobre navike ne treba mijenjati.

Ovaj projekat i obimna investicija još jedan jepoduhvat Hotelske grupe na polju unaprjeđenja kvaliteta, čime se nastoji da hotel Mogren uprkos starosti objekta, očuva neprikosnovenu poziciju kultnog gradskog mjesta.



Parcijalno renoviranje hotela ''Mogren'', osim u dijelu gradske kafane, podrazumijevalo je adaptaciju centalnog hola, lobija i recepcije, prostora nekadašnjeg expres restorana, kao i javnih toaleta. Najveći akcenat u adaptaciji postavljen je u ugostiteljksom dijelu, koji je podrazumijevao i dodatna ulaganja u zamjeni dotrajalih instalacija i potpune modernizacije kuhinjskog dijela. Ukupna investicija adaptacije planirane u hotelu Mogren iznosi cca 1.500.000 €.

Renoviranjem gradske kafane i lobija hotel Mogren, Budva kao i svi njeni gosti će dobiti potpuno novo mjesto i novu tačku okupljanja, atradicionalnom gostoprimstvu koji je prepoznat u okviru Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''.

Posebno raduje činjenica da će gradska kafana u novom konceptu ponude biti aktuelna i u zimskom periodu rada hotela, raznovrsnim muzičkim dešavanjima, jer je u toku prethodnih godina to bio evidentan nedostatak, a i kako bi se samo gradsko jezgro Budve dodatno oživjelo.



I turističko naselje Slovenska plaža će prvih dana maja početi sa radom u dijelu kompleksa koji ima kategoriju 4 zvjezdice, od ove sezone imaće nov, komforan, adaptirani restoran. Novi restoran prilagođen modernom načinu posluženja pružiće komforniji i veći broj mjesta u samom restoranskom prostoru.

U toku je promocija Majskih aranžmana po cijeni punog pansiona od samo 29,00€ i ovoga puta sa posebnim popustima za najmlađe i mogućnost kasnog odlaska iz hotela.

Lux dio Slovenske plaže kao i hotel Mogren, u sezoni 2017 su imali povećanje broja noćenja za čak 15% u odnosu na sezonu 2016.

Prema povratnim informacijama touroperatora sjeverne Evrope, Slovenska plaža će ove godine imati zapaženo učešće u ukupnom prometu destinacije Crne Gore, jer je već na prethodno održanim sajmovima broj rezervacija pojedinih agencija prevazišao prošlogodišnje i to za 30% a ovaj Resort je u poudi TUI Nordic- a među tri najprodavanija hotela Mediterana.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti