Pod lupom naplata komunalija za Avalu

Šef Specijalnog policijskog tima Dragan Radonjić zatražio je od gradonačelnika Dragana Krapovića da mu dostavi spisak imena opštinskih službenika koji su obračunali komunalije za budvanski hotel „Avala“.


Specijalno državno tužilaštvo intezivno istražuje na koji način su obračunate i naplaćene komunalije za ovaj hotel od ukrajinskog biznismena Igora Lazurenka.


Pozivajući se na zahtjev tužilaštva na čijem je čelu Milivoje Katnić, Radonjić je u dopisu dostavljenom Krapoviću zatražio da mu se najkasnije do petka dostasve kopije dokumenta.
Istražitelje interesuje da im se dostavi Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistemaqtizaciji Optine Budva koji se odnosi na Sekretarijat za investicije i Službu za naplatu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta ili drugih službi koje su te poslove obavljale u periodu od 2010. do kraja 2015.


Radonjić traži da Opština neophodno dostavi spiska sa imenima službenika koji su vršili utvrđivanje i obračun iznosa naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za rekonstrukciju i nadogradnju hotela „Avala“

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja