Print this page

Pod lupom naplata komunalija za Avalu

Šef Specijalnog policijskog tima Dragan Radonjić zatražio je od gradonačelnika Dragana Krapovića da mu dostavi spisak imena opštinskih službenika koji su obračunali komunalije za budvanski hotel „Avala“.


Specijalno državno tužilaštvo intezivno istražuje na koji način su obračunate i naplaćene komunalije za ovaj hotel od ukrajinskog biznismena Igora Lazurenka.


Pozivajući se na zahtjev tužilaštva na čijem je čelu Milivoje Katnić, Radonjić je u dopisu dostavljenom Krapoviću zatražio da mu se najkasnije do petka dostasve kopije dokumenta.
Istražitelje interesuje da im se dostavi Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistemaqtizaciji Optine Budva koji se odnosi na Sekretarijat za investicije i Službu za naplatu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta ili drugih službi koje su te poslove obavljale u periodu od 2010. do kraja 2015.


Radonjić traži da Opština neophodno dostavi spiska sa imenima službenika koji su vršili utvrđivanje i obračun iznosa naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za rekonstrukciju i nadogradnju hotela „Avala“

PODIJELI