Dominator Ilumen u Porto Montenegru

Graditelj luksuznih mega jaghti Dominator Ilumen otvorio je svoje predstavništvo u marini za superjahte Porto Montenegro – klijenti tivatske marine i ovog prestižnog evropskog brenda od sada imaju uslugu cjelogodišnjeg komfora, sigurnosti i podrške za njihove brodove, a sa druge strane, svi zainteresovani potencijalni klijenti, imaju mogućnost direktnog dogovora vezano za sve detalje njihove buduće jahte.

Spajajući predivni italijanski dizajn sa austrijskim kvalitetom, Dominator brend dizajnira i proizvodi jahte inovativnog inženjeringa od 24 do 38 metara, sa sjajnim trupom, prostranim palubama, i inovativnim tehničkim i estetskim detaljima.

U 17 godina postojanja, sa centralnim predstavništvom u Luksemburgu, Dominator Ilumen je sagradio i isporučio preko 140 jahti širom svijeta, a trenutno se grade dva broda tipa 28M, jahte Cadet V i na čijem unutrašnjem dizajnu i opremanju ova kompanija, pored ostalih, sarađuje sa čuvenim proizvođačem kristala Swarovski i italijanskim umjetnikom Stefanom Kurtom.

Otvaranje predstavništva u Porto Montenegru, čiji su kapaciteti i usluga na najvišem profesionalnom nivou, bio je više nego logičan slijed, a sa druge strane Boka Kotorska je jedna od najekskluzivnijih jahting destinacija u Evropi i ima sjajne istorijske temelje sa Italijom i Austrijom. Ponosni smo što u jednom tako lijepom mjestu kreiranom prvenstveno za jahting i ljubitelje brodova kao što je Porto Montenegro, možemo pokazati naš dizajn, tehnologiju i strast za pravljenjem jahti. Fokus naše kompanije je stavljen na Mediteran, u kome je Crna Gora sigurno jedna od najljepših tačaka i veoma važno mjesto za jahting zajednicu, kazala je predsjednica Dominator Ilumen-a Angela Pernštajner

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja