Dio svetog Stefana danas bez vode

Zbog sanacionih radova na vodovodnoj mreži u naselju Drobnići, potrošači u Svetom Stefanu: naselje Šumet, Crvena glavica, ul.Vukice Mitrović i Turistička, te potrošači u Blizikućama i okolini, neće imati vodu danas – 15.05.2018., u vremenu od 09:00 do 14:00 sati.

U slučaju vremenskih nepogoda radovi neće biti izvođeni. Potrošači će o daljim aktivnostima na najavljenoj sanaciji biti blagovremeno informisani.

 

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja