Uređuju Pizanu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore juče je počelo sa uređenjem i ravnanjem plažne površine na Pizani, kako bi ovo gradsko kupalište u potpunosti bilo pripremljeno za nesmetano uživanje mještana i turista već narednih dana.

"Radovi se odnose na mašinsko planiranje pijeska i prenošenje krupnijih kamenih komada na pogodno mjesto uz sam obod plaže. Izvođač radova na ovom poslu je d.o.o. “Asfalt beton gradnja” iz Podgorice sa kojim Javno preduzeće ima dugoročan ugovor za sanaciju ošećenja u zoni morskog dobra. Završetak radova na uređenju Pizane predviđen je danas, a ukupna vrijednost radova iznosi 2.424 eura", navodi se u saopštenju

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja