Mobilna stanica MUP-a u Petrovcu

U cilju što bolje dostupnosti svojih usluga građanima i privrednicima Petrovca i Buljarice, kao i olakšanja pristupa, veće efikasnosti rada i zadovoljstva korisnika Ministarstvo unutrašnjih poslova ( Filijala Budva) i Turistička organizacija opštine Budva obavještavaju javnost da je 14. maja 2018. godine počela sa radom Mobilna stanica MUP-a u Petrovcu, u krugu Policijske stanice.


Građani Petrovca i Buljarice, poslodavci, predstavnici turističke privrede i druga zainteresovana lica biće u prilici da na jednom mjestu – u Mobilnoj kancelariji podnesu zahtjeve za izdavanje ličnih karata, pasoša, vozačkih dozvola, izvoda iz matičnih registara, kao i zahtjeve za izdavanje dozvola za boravak i rad.

Mobilna kancelarija MUP-a, Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva, radiće svakog radnog dana, od 9 do14 sati, do 14. jula 2018. godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja