Aneks ugovora u petak za Sea dance

Opština Budva i EXIT tim zaključiće u petak aneks ugovora za održavanje ovogodišnjeg, petog jubilarnog ljetnjeg muzičkog festivala Sea dance festivala koji će ove godine biti premješten u Buljaricu, koštaće građane Budve najmanje 300 hiljada eura, a Vlada će sa svoje strane dati još 200 hiljada eura.

Festivala će biti održan početkom septembra. Ali pojedini detalji, ko će gostivati, znaće se u petak za kada je zakazana konferencija.

U pozivnici za press, organizatoir se pohvalio da je Sea dance u proteklih četiri godine posjetilo nevjerovatnih 332 hiljade posjetilaca iz oko 50 zemalja širom svijeta, a nastupilo više od stotinu najpopularnijih muzičkih zvijezda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja