Pržno bez vode

Zbog hitnog prespajanja novoizgrađenog fekalnog kraka, RADOVE NA MREŽI za večeras najavljene, ekipe će izvoditi tek sjutra ujutru od 05:00 sati.


Zbog navedenih aktivnosti, sa vodovodne mreže, će biti isključeni potrošači u naseljima: Podličak, Vala i Pržno.
Očekuje sa da nakon okončanja istih, budu riječeni dosadašnji komunalni problemi korisnika u tom dijelu Opštine.
Prema informacijama investitora, radovi na prespajanju će biti okončani sjutra do 12:00 časova.
S obzirom da je do promjene u terminu početka izvođenja radova, upravo došlo, izvinjavamo se korisnicima i iste molimo iste za razumijevanje.

 

foto: Ivan Čučuk

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja