Turistički karavan u srcu Šumadije

Nakon uspješnog predstavljanja na “Beogradskom manifestu” Turistička organizacija opštine Budva nastavlja promotivnu kampanju u većim gradovima Srbije u zajedničkom nastupu sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Turističkim organizacijama Bara, Tivta, Herceg Novog i Kotora.


Uz zabavni program za najmlađe i nastup hora “Čarolija” koji je predvodila Leontina Vukomanović, nagradne igre, poklone i besplatne turističke brošure, juče je u Kragujevcu upućen poziv svim stanovnicima Šumadije da ovoga ljeta budu gosti Budvanske rivijere.

Predstavnica TO Budva Slavica Radoman istakla je da plaže i gastronomska ponuda privlače brojne turiste da posjete Budvu ali i raznovrsne manifestacije i koncerti koji će biti organizovani i ovoga ljeta.


"Prvi medjunarodni festival duvačkih orkestara održava se u Budvi od 1. do 3. juna, a kao završnicu tog festivala najavljujemo koncert Vlade Georgieva na gradskom trgu u Budvi 3. juna gdje ćemo obilježiti i 20 godina postojanja našeg restorana Parma" rekla je Radoman.

Iz Turističke organizacije Budva preporučuju i ove godine najprestižniju kulturnu manifestaciju u Crnoj Gori – Grad teatar, posjetu predivnom zaleđu i brojnim manastirima, ali i adrenalinsko uživanje u najmodernijem Aqua parku na Mediteranu.

Domaćin karavana u Kragujevcu je bila Turistička organizacija Bara, a predstavljene su i ponude Turističkih organizacija Tivta i Herceg Novog.
Karavan je danas boravio u Čačku, a u četvrtak 31. maja u Subotici, gdje će Turistička organizacija opštine Budva biti domaćin večere sa specijalnim zvanicama: predstavnicima pokrajinske Vlade, diplomatskog kora, privrede i medija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti