NTO ove godine ima kasu od 2.8 miliona

Vlada je dala saglasnost na Program rada Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za 2018. godinu i - Finansijski plan Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za 2018. godinu. Program rada obuhvata niz aktivnosti koje Nacionalne turistička organizacije Crne Gore planira sprovesti u 2018. godini. Programa rada baziran je na analizi ostvarenih rezultata u 2017. god, stanja na emitivnim tržištima, raspoloživih smještajnih kapaciteta, stanja turističkog proizvoda, raspoloživih sredstava u Budžetu i aktuelnih trendova u svijetskoj privredi i turizmu.

Finansijskim planom za 2018. godinu ukupan iznos prihoda projektovan je na 2.872.199,40 eura, od čega je 2.009.524,10 eura (69,96%) opredijeljeno je Budžetom, a 862.675,30 eura (30,04%) predstavljaju projektovana sopstvena sredstva i drugi izvori prihoda. Iznos budžetskih sredstava veći je u odnosu na 2017. godinu za 500.000 eura (39,8%), što je namijenjeno za podršku aktivnostima marketinga na prioritetnim emitivnim tržištima, unapređenje aviodostupnosti i program podsticajnih mjera.
Sent from my iPhone

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti