Višemilionski karavan prošao kroz Budvu

Neobičan i višemilionski vrijedan karavan sportskih automobile protutnjao je ulicama Budve do hotela Splendid.

120 vozača u modelima Ferarija , Lamborginija, Poršea juče je napustilo Crnu Goru. Riječ je o reli turi koju je organizovao Street Gasm 2000 iz Holandije.
Morise Harsniker koji je jedan od osnivača ove reli ekipe, kazao je da je riječ o turi koju su počeli u Sloveniji prije 3 dana i koja će završiti u Bukureštu nakon 2000 pređenih milja.


120 vozača prati još toliko fotografa i snimatelja ali i prijatelja.

Fotogfrafije relija je napravio njihov fotograf :Ansho Bijlmakers

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja