Program povodom rodjendana TO Budve i Dana državnosti

Turistička organizacija opštine Budva povodom svog osnivanja i Dana državnosti organizuje niz koncerata počev od 11. jula, zaključno sa 13. julom.

Program je sledeći:

    11.07.                   - The Grupa - 21h

                                                - Nevena Božović – 22.30 h      

 

                 12.07.                   Gradska muzika Budve – 21h

                                                - hor Viva Vox – 22h

                                                - Who See – 23.30h

 

                13.07.                    -Nina Petković – 21h

                                                - The Frajle – 22.30h

 

u organizaciji JU “Grad teatar” Budva 14.07. će nastupiti Duo Miran Begić Predrag Janković uz pratnju orkestra “CAMERATA MONTENEGRINA”, a nakon njih nastupa proslavljeni violinista NIGEL KENNEDY ( Nejdžel Kenedi) u okviru svoje turneje “Bach meets Kennedy meets Gershwin” .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja