Političke igre

Iako naizgled svima djeluje da će 21. jula Vlada uvesti prinudnu upravu i postaviti povjerenike, koji će u roku od stotinu dana upravljati gradom i pripremiti lokalne izbore, taj scenario nikome od političkih igrača u Budvi ne odgovara. Vladajuće partije će učiniti sve da do toga ne dođe, a i mnogim partijama i pojedincima ne odgovoraju izbori, jer bi izgubili glasače i odbornička mjesta.

Kako sada stvari stoje niko nije siguran da može osvojiti apsolutnu vlast ni DPS i njemu bliske partije, kao ni konstituenti vladajuće koalcije.


Zato su izbori rješenje od koga svi bježe, a ko će doći na sjednicu i omogućiti kvorum i time ovoj vlasti produžiti rok, biće jasno u narednim danima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja