Porto Montenegro otvorio Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu. Centar se nalazi u zgradi Zbirke pomorskog nasljeđa.


Radni drveni stolovi sa ergonomskim stolicama, i velikom količinom prirodnog svjetla idealan su prostor za sve mlade preduzetnike koji započinju svoj biznis, članove tima crnogorskih start-up projekata, i one koji žele da iznajme radni prostor, za kratkoročne i dugoročne projekte, po dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi.


Dnevni boravak nudi udobnost za neformalne sastanke, dok je terasa sa klupama i suncobranima idealna za rad ili razgovore u udobnosti nautičkog naselja. Brzi WiFi, mašina za kafu, članski popusti u susjednoj Kafeteriji pomažu u maksimalnoj produktivnosti svih onih koji žele da im radni prostor bude baš u Porto Montenegru.
Porto Montenegro daruje slobodan radni prostor do kraja 2018. godine jednom crnogorskom start up projektu sa zanimljivim konceptom i proizvodom – prijava je otvorena od 18. jula do 30. septembra 2018. godine


Mjesečni kalendar edukativnih radionica i događaja u Tivtu i Podgorici obuhvatiće proces od kodiranja, do poslovnog modeliranja i razvoja proizvoda, pružajući redovno mentorstvo i mogućnosti umrežavanja sa drugim start-up kompanijama.
Četiri puta godišnje, Savjetodavni odbor Centra za inovacije, organizovaće Dan otvorenih vrata, gdje će ambicioznim preduzetnicima pružiti priliku da svoje ideje predstave stručnom vijeću, a oni daju povratne informacije i strateške savjete.
Cjenovna politika ljetnjeg članstva iznosi: 8€ na dnevnoj bazi, petodnevno članstvo iznosi 30€, a mjesečno 30€, u radnom vremenu od ponedeljka do petka, od 9:00h, do 17:00h.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja