Hublot predstavio limitirani Porto Montenegro sat, ozvaničivši partnerstvo

Porto Montenegro i prestižni brend satova Hublot sa zadovoljstvom objavljuju strateško partnerstvo – švajcarski brend satova postao je zvanični sat Porto Montenegro marine i Jahting kluba, za period od dvije godine.


U znak obilježavanja saradnje, sinoć je na bazenu Jahting kluba predstavljen Hublot Porto Montenegro sat, limitirano izdanje Classic Fusion Chronograph kolekcije. Samo 30 satova ove nautičke edicije dostupno je na tržištu, u skladu sa tivatskim nautičkim brendom.


Lice na časovniku u mjeri od 45mm plave je boje sa logotipom Porto Montenegra na hronografu, i kućištu od safirnog stakla. Unutrašnjost sata se pokreće pomoću kalibra Hublot HUB1143, samonavijanjem, sa rezervatom od 42 časa i isporučuje se sa plavim gumom i narukvicom od kože.


Ovo uzbudljivo novo partnerstvo ujedinjuje časovničare i vremenske eksperte Hublota sa našim ekskluzivnim stilom zivota u marini, istakao je David Margason, izvršni direktor marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro.
Sa zadovoljstvom objavljujemo saradnju sa Porto Montenegrom, jer se naši brendovi zasnivaju na istim osnovama: jedinstvenosti i profesionalnosti. Odmah nakon Svjetskog prvenstva u fudbalu, gdje smo bili jedno od glavnih sponzora, stigli smo u Porto Montenegro, koji nesumnjivo parira najvažnijim destinacijama Mediterana, dodao je generalni direktor Hublot-a Ricardo Guadalupe.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti