Katamaranom od Budve do Dubrovnika

Turisti koji borave u Crnoj Gori ovog ljeta imaju priliku da za tri sata brodom stignu od Crnogorskog primorja do Dubrovnika.

Brod Katamaran for do 15. septembra prevoziće putnike sezonskom linijom od luke Duklej marina kod Starog grada u Budvi do glavne dubrovačke luke u Gružu, saopštili su iz Duklej marine.

Putnici će biti u prilici da vide polovinu crnogorske obale, od Budve do ulaza u Boku kotorsku i najjužniji dio hrvatskog dijela Jadrana.Prema redu vožnje do 15. avgusta, polazak iz budvanske luke je ponedjeljkom i utorkom u 7.45 časova, srijedom i četvrtkom u 19.00 i nedjeljom u 10.00 časova.

Iz Dubrovnika brod kreće ponedjeljkom u 18.00 časova, srijedom i petkom u 7.45, četvrtkom u 7.00, a nedjeljom u 20.00 časova.

Ovi termini biće promijenjeni 16. avgusta i 1. septembra.

 

Izvor: pcnen.com/bokanews

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja