Prodaja dnevnih ulaznica za Sea Dance počinje sjutra u podne

Najbrži fanovi Sea Dance festivala sjutra, od 12 časova, imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni, ali i da učine humani gest.

U čast jubilarnog izdanja Sea Dance festivala i preseljenja na novu lokaciju plaže Buljarica, cijena ulaznica za prvo veče festivala iznosiće simboličnih 2 eura, a sav prihod biće usmjeren za projekat izgradnje javnog dječijeg igrališta na teritoriji Opštine Budva. Cilj je i da se simboličnom cijenom omogući svim mladim ljudima u Crnoj Gori da posjete Sea Dance i uvjere se zašto važi za jedan od najzabavnijih festivala na moru.

Ulaznice za drugi i treći dan festivala moći će da se kupe po poklon cijeni od 12.99 eura, pojedinačno. Broj ovih ulaznica je veoma ograničen, a poklon cijena važiće samo 24 sata ili do isteka zaliha.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak prodajnih mjesta se može naći na sajtu festivala https://www.seadancefestival.me/ulaznice. Po isteku zaliha ograničenih, jednodnevne karte za drugo i treće veče Sea Dance festivala moći će da se nađu po novoj promo cijeni.

Aktuelna cijena promo ulaznice za sva tri dana festivala iznosi 24.99 eura.


Podsjećamo, do 10. avgusta važiće akcija „4+1“, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance petu ulaznicu dobiće na poklon!

Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, a ugostiće svjetske muzičke zvijezde poput Alice Merton, Paula Kalkbrennera, Nine Kraviz, Dimitri Vegas & Like Mike i mnoge druge. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja