Print this page

Koncert benda Clean Bandit u Porto Montenegru

Spektakularni koncert globalno prepoznatljivog benda Clean Bandit zakazan je za petak 10. avgust, u 21:30h u Sinhru, u Porto Montenegru.

Pjesma Rather Be, sa kojom je ovaj kvartet iz Kembridža osvojio cijeli svijet, i zvanično je jedan od deset najvećih globalnih i evropskih hitova, čiji spot bilježi preko 220 miliona pregleda na sajtu YouTube! Na servisu Shazam je među pet najtraženijih pjesama svih vremena, a uz dodatne brojke sa servisa Spotify, Deezer, Napster i Google Play, ova pjesma je proglašena najviše strimovanom u 2014. godini, ostavivši iza sebe čak i Pharellov Happy!


Grammy osvajački trio je sarađivao sa najvećiim imena na muzickoj sceni - jedinstveni hit singl Rockabye, sa Anne-Marieom i Seanom Paulom, dobio je 65 platinastih sertifikata širom svijeta od njegovog izdanja, sa više od 35 miliona prodatih singlova širom svijeta.


Radujemo se performansu u Porto Montenegru, crnogorskoj publici, i uživanju na rivijeri. Zahvaljujemo Porto Montenegro timu na pozivu, najavljuju članovita muzičkog tria Clean Bandit.
Clean Bandit debituju 2012. godine sa singlom A+E na simboličnom 100. mjestu britanske liste singlova, da bi već iduće godine sa hitom Mozzart’s House stigli među 20 najboljih!


Za multi-platinasti uspjeh, zaslužan je i zavodljivi vokal Jess Glynne, koja pjeva i na aktuelnom hit singlu Real Love, čiji spot su uradili fanovi, poslavši bendu snimke na kojima se ljube. Visoko kotirani na listama bili su i ostali singlovi sa albuma New Eyes, pa su tako Dust Clears, Extraordinary ili Come Over izazivale horske reakcije na festivalima kao što su Glastonbury ili Reading.

PODIJELI