"Dječji dani" i Petrovačka noć" za kraj avgusta

Manifestacijom za najmlađe i pučkom feštom uz zvijezdu regiona Mariju Šerifović, Turistička organizacija opštine Budva nastavlja niz kvalitetnih događaja u svojoj organizaciji i najavljuje uzbudljivi i dinamični kraj ljeta.

Turistička organizacija opštine Budva tokom avgusta i septembra nastavlja sa nizom lijepih manifestacija, koje za cilj imaju stvaranje što ugodnijeg ambijenta za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri.

Od ponedjeljka 20. avgusta, do petka, 24. avgustana petrovačkom šetalištu TOB će, u večernjim satima organizovati “Dječije dane”.Najmlađi gosti i mještani budvanske rivijere uživaće u pozorišnim predstavama, dječijim numerama, animacijama, besplatnom oslikavanju lica, ali i domaćim slatkim specijalitetima.  

Tokom pet večeri na platou ispred Crvene komune, sa početkom u 19 sati i 30 minuta predstaviće se dječija pozorišta iz Nikšića, Beograda i Budve, kao i škola pjevanja iz Podgorice.

“Dječiji dani” biće lijepa uvertira za najpoznatiju noć na ovom dijelu budvanske rivijere. U subotu, 25. avgusta,već u poslijepodnevnim satima na petrovačkom šetalištu počeće besplatno dijeljenje ribe, vina i piva, uz sportske igre i mediteranske zvuke u izvođenju klape “Castell Nuovo”.

U još jednu nezaboravnu “Petrovačku noć”ući ćemo od 21 sat uz Gradsku muziku Budve nakon koje će u 22 satanastupiti regionalna zvijezda Marija Šerifović.Nakon koncerta petrovačko nebo će obojiti vatromet.

“Očekujemo lijepu zabavu za sve. Petrovac ima svoje čari i mnogobrojne goste koji su mu decenijama vjerni. Ova noć je prije svega namijenjena njima, ali su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji uživaju u kvalitetnoj muzici, ribi i vinu” – istakao je Mladen Franović, v.d. izvršnog direktora Turističke organizacije opštine Budva.

 

 

Program, 25.08.2018.

 

16:00

Podjela ribe, vina i piva (šetalište ispod hotela “Palas”)

Sportske igre (pristanište)

 

17:30

Klapa Castel Nuovo (defile šetalištem)

20:00

Gradska muzika Budve (defile šetalištem)

21:00

Gradska muzika Budve (koncert na bini – trajektu)

22:00

MARIJA ŠERIFOVIĆ

(koncert na bini – trajektu)

 

Vatromet

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja