Magična noć u Makarulu uz hitove poznate pop pjevačice Vanne - 21. avgusta Kaliopi, 30. avgusta „Četiri tenora“

Još jedan fenomenalan koncert održan je na gornjoj terasi hotela Mogren i restorana Makarul u Budvi. Hrvatska pop pjevačica Vanna pokazala je zašto nosi epitet jednog od najboljih ženskih vokala u regionu. Osim izuzetnih glasovnih sposobnosti, šarmantna pjevačica, obojila je svoj nastup sjajnom energijom i humorom na opštu radost publike, koja je sa njom u glas pjevala hitove poput „Tek je 12 sati“, „Ja imam snage za to“, „Znam da ti nisam bila dovoljna“ i mnoge druge.

Kocertni program restorana Makarul, nastavlja se 21. avgusta, kada će u predivnom ljetnjem ambijentu nastupiti regionalna zvezda Kaliopi. Prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, energiji, isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi“, „Melem“, „Crno i belo“, “Vučica”, ”Poželi” i mnogi drugi, jedan je od najpoznatijih vokala balkanske muzičke scene.

Za 30. avgust, planiran je nastup novog dalmatinskog sastava „Četiri tenora“ koji ima širok repertoar, počev od italijanskih kancona, preko operskih arija do popularnih mediteranskih pjesama. Ovaj muzički sastav, čiji vokali iza sebe imaju izuzetno uspješne solističke karijere, za vrlo kratko vrijeme postao je najtraženiji na muzičkoj sceni Hrvatske.

Nova kulturno zabavna ponuda hotela Mogren i restorana Makarul naišla je na sjajan prijem kod publike i gostiju i već sada se može reći da je na pravi način dopunila turističku ponudu grada Budve. Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ još jednom je pokazala da kontinuirano, iz više uglova ponude, radi na brendiranju turističkog proizvoda kompanije i postavlja nove standarde u turističkoj ponudi destinacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja