Print this page

Na budvanskom šetalištu: Uhapšen Nikšićanin sa drogom

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva su juče kontrolom jednog lica na šetalištu u Budvi pronašli i oduzeli devet pvc kesica sa marihuanom koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo radi dalje prodaje. Ovo lice je lišeno slobode.

Naime, službenici CB Budva su juče na šetalištu Slovenska obala u Budvi kontrolisali S.R. (21) iz Nikšića, kod kojeg je tom prilikom pronađeno i od njega oduzeto devet pvc kesica sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko devet grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge. Službenici Odsjeka su o svemu obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.R. liši slobode. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden pomenutom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI