„Četiri tenora“ napravili spektakl za pamćenje

Spektakularan koncert dalmatinskog sastava „Četiri tenora“ obilježio je pretposlednju avgustovsku noć na terasi hotela Mogren i restorana Makarul u Budvi. Hitovi poput „Moj galebe“, „More, more“, „Vilo moja“, „O sole mio“, kao i brojne druge pjesme otpjevane su na jedinstven, šarmantan i prije svega izuzetno vokalno kvalitetan način. Publika je bila oduševljena, i u muzičkom zanosu pjevala u glas sa izvođačima. „Tenori“ su pokazali zašto ih smatraju jednom od najvećih muzičkih senzacija u Hrvatskoj i zašto veoma brzo osvajaju srca publike gdje god se pojave.

Za kompaniju HG „Budvanska rivijera“ i hotel Mogren, turistička sezona 2018. ostaće upamćena po brojnim novitetima. Nakon adaptacije Gradske kafane, prostora recepcije, loby bara i atrijuma sa fontanom, hotel Mogren je dočekao goste u novom redizajnirnom izdanju sa unaprijeđenom gastronomskom ponudom ali i nizom kulturno zabavnih dešavanja na terasi pop up restorana „Makarul“.

Pored „Četiri tenora“, održani su koncerti Zorice Kondže, klape „Cambi“, sastava „Mostar Sevdah Reunion“, Vanne, Kaliopi, koji doveli su brojne turiste i mještane na najljepšu terasu u gradu koja je bila mala da smjesti sve zainteresovane za uživanje u prelijepom ambijentu, odličnoj muzici, domaćoj i interanacionalnoj kuhinji.

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ još jednom je pokazala da kontinuirano radi na brendiranju turističkog proizvoda kompanije i postavlja nove standarde u turističkoj ponudi destinacije. Zato, i u periodu nakon ljetnje turističke sezone, goste i publiku očekuju nova dešavanja u unutrašnjem dijelu Gradske kafane, za koja će se tražiti mjesto više i koja će postati nezaobilazna tačka u turističkoj ponudi Budve.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja