Dnevni centar u novembru

Skupština opštine juče je jednoglasno je imenovala Milenu Šoć za direktorku JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetanjama i teškoćama u razvoju.

Gradonačelnik Dragan Krapović najavio je da će Dnevni centar biti otvoren i raditi u punom kapacitetu od novembra.


Ovim se poslije punih deset godine stavlja tačka na dugoobećavani projekat, na koji čekaju roditelji djece sa smetanjama, a koji prethodna opštinska uprava nije uspjela da okonča.
Dnevni centar je smješten u prizemlju zgrade Nivel i obuhvata 700 kvadrata, u čije je opremanje uloženo 400 hiljada eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja