Uručenje donacije Rotari kluba Budva Osnovnoj školi “S. M. Ljubiša”

Članovi kluba Budva obišli su juče dvije učionice u osnovnoj školi "Stefan Mitrov Ljubiša" za koje sudonirali: 32 klupe, 64 stolice, dvije velike table, klimauređaje, LCD TV i projektor.Učenicima dva odjeljenja, donaciju je uručiopredsjednik Rotari klub Budva Predrag Milašević, koji je izrazio zadovoljstvo zbog mogućnosti da se pomogne najstarijoj osnovnoj školi u Budvi.

“Svih ovih godina Rotari klub se trudio da djecu i mlade u obrazovnim ustanovama od vrtića do fakulteta, podrži i omogući im što povoljnije usloveza nastavu, bilo da je u pitanju nabavka instrumenata, klima, opreme kabineta, biblioteka ili kao sad, školskog inventara za dvije nove učionice” naglasio je Milašević.
Na donaciji se zahvalila direktorica škole JasminkaŠćepanović ističući da opremanjem ove dvijeučionice, škola neće morati raditi u dvije smjene.

Donacija je rezultat humanitarne akcije budvanskihrotarijanaca i njihovih prijatelja, među kojima je i Sava osiguranje koje je izdvojilo 2.000 eura, zatim Klikovac doo i HG “Budvanska rivijera”, TradeuniqueCG doo Budva, restoran Jadran, galerija “Tondo” Reževići, RC Hvar, RC Kotor i mnogi drugi.

Primopredaji su, pored rotarijanaca, prisustvovali i Miodrag Čučka, regionalni menadžer Sava osiguranjaAD Podgorica i Živko Ćosić, izvršni direktorTradeunique CG doo Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja