Evropska nedjelja mobilnosti

Opština Budva u saradnji sa UNDP-ijem i ove godine organizuje manifestaciju za djecu u sklopu proslave "Evropske nedjelje mobilnosti" i "Svjetskog dana bez automobila". Naziv ovogodišnje manifestacije je "Zagonetna šetnja".


Osnovni cilj ove manifestacije jeste da se na zanimljiv način našim najmlađim sugrađanima predstave alternativni vidovi moblinosti u našem gradu te da svi zajedno svojim aktivnostima doprinesemo budućem održivom razvoju Budve.

Manifestacija počinje u petak 21. septembra u 11h.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja