Hoće javnu garažu preko puta Slovenske plaže

Sekretarijat za investicije zatražio je od svojih kolega iz urbanizma da izdaju urbanističko tehničke uslove za izgradnju javne garaže na opštinskoj zemlji kod Slovenske plaže.

Riječ je o parceliu od 2800 kvadrata na kojoj je predviđena gradnja do šest spratova ukupno 11 hiljada kvadrata bruto građevinske površine. Javna garaža trebalo bi da ima 686 kvadrata.

Ovim bi se umnogome riješio problem nedostatka parking mjesta u gradskom jezgru.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja