Porto Montenegro je domaćin Match Race ture

Porto Montenegro Jahting klub je domaćin Završnog finala tradicionalne Evropske Match Race ture – velikog dvobojskog jedrenja, koje je zakazano za 14. 15. i 16. septembar. Evropski Match Race Tour, koji se sastojao od sedam stanica i velikog finala je Match Race format, kreiran u cilju promocije dvobojskog jedrenja, i afirmacije jedriličara i mornara mlađih generacija, kako bi se međusobno takmičili i napredovali u svjetskom rangu.


Fantastična inicijativa koja dvobojskom jedrenju daje novu dimenziju. PM Jahting klub je izabran kao EMRT stanica i regatni domaćin, zbog svoje izuzetnosti i perfektnosti u organizaciji regata, posebno kada je u pitanju dvobojsko jedrenje, izvrsnih sadržaja i uslova jedrenja u akvatorijumu tivatskog zaliva, koje s velikim zadovoljstvom svake godine iskusim, akcentovao je Neven Baran, jedan od osnivača i organizatora Evropskog Match Race-a.


Ovo je prva godina u kojoj radimo Grand Finale – imaćemo šest timova koji se takmiče za pobjedu Match Race turneje. Jedriličari će koristiti našu jedriličarsku flout, J70 jedrilice. Timovi dolaze iz Francuske, Slovenije, Austrije, Poljske I Hrvatske, ističe Jenny Putock, menadžerska Jahting kluba Porto Montenegro.

Ovakve vrste događaja imaju za cilj i promociju Crne Gore kao izuzetno atraktivne destinacije i van ljetnje sezone.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja