„Karavan PROBAJ DOMAĆE“ ove subote u Budvi

Nakon prve promocije u Tivtu, Klaster „Probaj domaće“ predstaviće svoj Karavan 15. septembra u Budvi.


Prema rijecima menadžera Klastera Velimira Djokovica Za svoj projekat „Karavan PROBAJ DOMAĆE“,Klaster „Probaj domaće“ dobio je podršku Ministarstva ekonomije na ovogodišnjem konkursu raspisanom u okviru Programa podsticanja razvoja klastera.

“Projekat „Karavan PROBAJ DOMAĆE“ zamišljen je kao snažna marketinška, medijska i sajamska kampanja koja ćejednom broju članova Klastera „Probaj domaće“ omogućiti da prošire tržište svojih poljoprivrednih proizvoda, kao i da povećanju konkurentnost tradicionalnih proizvoda.Ovaj projekat zamišljen je i kao način ostvarenja prioriteta predviđenih državim strategijama, prije svega u dijelu povezivanja poljoprivrede i turizma, kao i povećanja konkurentnosti tradicionalnih proizvoda na domaćem tržištu”, kazao je Djokovic

Projektom je predviđena promocija jednog broja članova Klastera „Probaj domaće“ i njihovih proizvoda na sajmovima, na bilbordima, u medijima, kao i organizacija „novinarskog karavana“ koji bi naše članove posjetio na njihovim imanjima.

Prvu promociju „Karavan PROBAJ DOMAĆE“ imao je u Tivtu, dok smo 15. septembra u Budvi, u Parku na šetalištu kod Luke Budva, od 17h-23h.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti